Председателят на Сдружението Да опазим Корал“ Атанас Русев ще съди Кирил

...
Председателят на Сдружението Да опазим Корал“ Атанас Русев ще съди Кирил
Коментари Харесай

Шефът на Сдружението Да опазим Корал ще съди Кирил Петков за клевета

Председателят на Сдружението „ Да опазим Корал “ Атанас Русев ще съди Кирил Петков за клюка. Това разгласи Русев в профила си във Facebook, след като Петков по-рано през днешния ден замеси Румен Николов - Пашата в историята с фалшифицираните документи, с помощта на които през 2021 година Кирил Петков съумява да излезе в точния момент от Сдружението „ Да опазим Корал “, с цел да стане министър на стопанската система в първото служебно държавно управление на Стефан Янев. 

Преди дни уеб сайтът „ Бивол “ публикува документи, за които се твърди, че са формирани с подправен автограф на ръководителя на „ Да запазим Корал “ Атанас Русев. За да стане длъжностен министър на стопанската система през 2021 година Кирил Петков е трябвало освен да се откаже от канадското си поданство, само че и да напусне всички свои компании и неправителствени организации, в които взе участие. Според „ Бивол “ Лена Бориславова от „ Продължаваме промяната “ е фалшифицирала подписи и документи, с цел да излезе Петков от сдружението „ Да опазим Корал “ навреме. 

Първият документ съгласно данните на „ Бивол “ е пълномощие, с което Лена Борислвова може да се разпорежда с делата на Сдружението. Останалите: протокол от съвещание на Сдружението, на което се взима решение за освобождение на Кирил Петков като член на управителния съвет и назначението на Мартин Драгулев на негово място и декларация за правота. Отново с подписи на Русев.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР